Meedoen aan dit unieke evenement gaat niet van zelf! Door het huren van een schip inclusief bemanning, goede zeilkleding en levensmiddelen voor een hele week lopen de kosten al snel hoog op. Wij zijn onze sponsoren dan ook ontzettend dankbaar dat zij deze fantastische week voor ons mogelijk maken! Interesse in sponsoring? Neem dan contact met ons op!

 

Sponsor ons!

Voor meer informatie stuur ons gerust een mailtje! 

 info@teamhaagsehogeschool.nl

 

of neem een kijkje op onze GoFundMe pagina.

SPONSOREN 2022


SPONSOREN 2017


Pirtek Benelux:

Led's Work Light-Vest:

4COM:

Albert Heijn Apeldoornselaan:

O'Casey's:

 

Attentio Zeefdruk:

 

 

SPONSOREN 2018


"Al 130 jaar is Albert Heijn (of Appie) de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo’n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt."

 

 

"Pirtek is Europees marktleider in het op locatie vervangen van (hydrauliek) slangen. Onze service is gericht op uw mobiliteit, die we dagelijks inzetten in de 9 marktsectoren waarin we actief zijn: De bouw-, transport-, logistieke-, afval-, maritieme-, facilitaire-, industriële-, agrarische- en evenementensector."

 

 

"Uw vertrouwde en toegewijde partner op het gebied van veiligheid, beveiliging, service en onderhoud in de offshore-safety."

 

 

Onze missie is om actief bij te dragen aan de realisatie van de doelstellingen van onze opdrachtgevers op het gebied van interne sturing en beheersing van hun organisatie, processen en ondersteunende IT. Wij hebben daarvoor een uitgebreid producten- en dienstenpakket, waaronder IT-auditing. In onze visie is IT-auditing van hoge toegevoegde waarde voor het proces van het continu verbeteren op strategisch, tactisch en operationeel besturingsniveau. In dat kader vervult de IT-auditor in onze visie ook een rol als onafhankelijke adviseur van het management.

Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van diverse IT-audits gericht op zowel technische als organisatorische interne sturings- en beheersingsmaatregelen, die prestaties bevorderen en risico’s mitigeren. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door bij te dragen aan de ontwikkeling van ons vakgebied mede door onze betrokkenheid bij en onze inbreng in diverse werkgroepen van NOREA, de beroepsorganisatie voor Register IT-auditors (RE). Wij verzorgen opleidingen voor onze medewerkers en voor medewerkers van onze opdrachtgevers en derden. Wij dragen zorg voor onze interne kwaliteitsbeheersing, die door NOREA wordt getoetst.

GKL Ventilatie Techniek onderdeel van Polvo B.V, is specialist in natuurlijke ventilatie aan de toevoerzijde, op en rond de gevel. Verkoopleider Wouter den Hertog: “Een recente ontwikkeling is dat we dit specialisme steeds meer combineren met de afvoerzijde. Ideaal voor bijvoorbeeld woningcorporaties die zowel renoveren als nieuw bouwen.” 

 

 

"In een Herbergier wonen mensen met dementie. Ze doen hele gewone dagelijkse dingen zoals een ommetje maken, genieten van mooie muziek of heerlijk even luieren op de bank. Zelfstandig wonen lukt niet meer, maar in een Herbergier letten we vooral op wat de gasten allemaal nog wél kunnen."

 

 

"Een café waar niet alleen de kwaliteit van ons eten van het grootste belang is, maar ook de speciale sfeer met gasten die ervan willen genieten. De keuken van Cafe Momfer de Mol gebruikt de meest verse, lokale producten om gerechten van de beste kwaliteit te kunnen serveren.

Bier, wijn, koffie, thee en een enorme selectie Van Kleef likeuren. We zijn er trots op Hertog Jan te kunnen dienen en we hebben 8 tapsystemen en vele (speciale) bieren op de fles, zodat je de beste selectie hebt. Naast onze fantastische huiswijnen serveren wij ook hoogwaardige speciale wijnen per glas en per fles."

 

 

"Wij zijn een allround sportzaak, met een specialisatie in wedstrijdzwemmen, waar iedereen terecht kan voor zijn of haar actieve sportbeoefening. Bij ons in de winkel vind je een breed Assortiment sport- en aanverwante artikelen in verschillende prijsklassen."

 

"Flitz-events is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes op het strand van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland van 2 tot 1500 personen."

 

 

"Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is een toonaangevende expert op het gebied van baggeren en maritieme dienstverlening en creëert nieuwe horizons voor al haar stakeholders. Onze website schetst een beeld van onze organisatie in al haar facetten."

"Civiele engineering is ons vak. Sinds 1974 zijn we een betrouwbare partner voor veel opdrachtgevers, van gemeenten en provincies tot ontwikkelaars en aannemers. Met een capaciteit van bijna zestig professionals behoren we tot de middelgrote civiele ingenieursbureaus. Groot genoeg om de meest omvangrijke projecten aan te pakken, klein genoeg om persoonlijk en slagvaardig werken te waarborgen."

 

 

"Al sinds 1978 wordt er gewogen op allerlei mogelijke manieren binnen dit familiebedrijf. Kwaliteit staat bij ons voorop.

De elektronica en software, als de technische opbouw van de weegsystemen wordt door onze eigen mensen gemaakt. Doordat beide specialismen nauw samenwerken en verbonden zijn ontstaan unieke innovaties. Bij Welvaarts zijn de lijnen kort en gaan we geen uitdaging uit de weg!"

 

 

We willen Donald van Attentio bedanken voor zijn 10 jaar geweldige drukwerk voor Team Haagse Hogeschool.

Donald bedankt! We hopen nog vele jaren met u samen te mogen werken!

"Al meer als 17 jaar is ons bedrijf een begrip in Den Haag. Vanaf het moment dat wij ons vestigden aan de Boomsluiterskade heeft de wens van de klant altijd de hoogste prioriteit gehad. Met ons uitgebreide diensten aanbod heeft menige Gemeente, publieke instelling of onderneming in het bedrijfsleven ons weten te vinden. Door onze prettige en duidelijke manier van zaken doen, en vakbekwaam personeel,  mogen wij ons tevreden stellen met een zeer loyale klantenkring, die ons bij herhaling van opdrachten voorziet."

 

 

De Haagse Hogeschool biedt een ruim aanbod hbo-opleidingen, masteropleidingen en post-hbo opleidingen en trainingen.

SPONSOREN 2019


Onze hoofdsponsor van 2019 was GBS International!

"GBS International is gespecialiseerd in onderhoud en revisie van industriële tandwielkasten.

Door constant te blijven innoveren, te investeren in goed opgeleid personeel en 24/7 bereikbaar te zijn voor klanten, is GBS in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekende naam voor onderhoud en revisie van gearboxes. 
Hiernaast heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een machinewerkplaats voor werkstukken met grote afmetingen. Draaien, frezen en ponsen zijn hierbij de belangrijkste.

Naast de Benelux weten ook veel internationale klanten GBS te vinden. Van een inspectie in de Europoort tot een revisie op een schip voor de kust van Mexico, de engineers staan altijd paraat om problemen aan gearboxes zo snel mogelijk op te lossen.

GBS International is te karakteriseren als een informele, flexibele organisatie. Een goede werksfeer vindt GBS enorm belangrijk. Zo is er bijvoorbeeld iedere vrijdagmiddag een borrel met een hapje en een drankje en worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor teambuilding. Onze onderscheidende kernwaarden als organisatie zijn: integer, passievol, innovatief en eigenzinnig.

Door de constante groei van het bedrijf zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om het team te versterken. We hebben dan ook regelmatig afstudeeropdrachten en vacatures beschikbaar voor HBO en TU werktuigbouwkunde studenten. Interesse?"
Meer informatie kun je op hun website vinden: jobs.gbs-international.com

 

 

Wij hebben genoten van de heerlijke maaltijdschotels van HAK Groenten! Deze schotels zijn zeer eenvoudig te bereiden, enkel opwarmen en zelf wraps, rijst of pasta toevoegen! Bovendien zitten de schotels boordevol vezels en eiwitten, een ideale oplossing als je een dagje vegetarisch wil eten (op zee!). Wij zullen in ieder geval niet aan scheurbuik lijden met deze voedzame maaltijden.

 

 

Je hebt er vast al over gehoord: grote tekorten in de zorg. Wij zetten ons in voor deze tekorten, maar hebben jouw hulp daar hard bij nodig!
Volg jij een zorg-gerelateerde, paramedische of sociale studie en wil je iets bijdragen aan de tekorten in de zorg? Solliciteer via de link: http://bit.ly/2UkcZO5

 

 

Intercédé is de totaalleverancier op het gebied van promotionele producten.

Zij onderscheiden zich door:
• Scherpe kwaliteitscontrole
• Eigen ontwerpafdeling
• Fulfilment van uw voorraden
• Het bestellen, beheren en uitleveren van relatiegeschenken
• Eigen inkoop in het Verre Oosten

Green products, duurzaam aanbesteden en ketentransparantie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal binnen Intercédé.

Wilt u uw relaties verrassen met de mooiste gifts & premiums? Uw medewerkers een stijlvol kerstpakket geven? Of uw bedrijf op een verfrissende manier onder de aandacht brengen? Intercédé regelt het!

https://www.intercede.nl/

 

 

Bij Praktijk Groenewegen kunt u terecht voor een ontspannende of een klachtgerichte Voetreflex Plus massage.
Een Voetreflex Plus massage kan lichamelijke of geestelijke klachten verminderen of doen verdwijnen.
Het is onder andere inzetbaar bij: stress, hoofdpijn, nek-, rug- of schouderklachten, hormonale problemen, allergieën, klachten aan de luchtwegen of spijsvertering, slaapproblemen, depressie en emotionele klachten.

Voor meer informatie kunt u terecht bij http://pedicuregroenewegen.nl/ of bel naar 06-25324188

 

 

Opti-flor kweekt en verkoop orchideeën op internationaal niveau. Ze kweken 29 verschillende soorten welke op tientallen manieren tentoongesteld kunnen worden.

Optiflor is altijd op zoek naar personeel, zowel fulltime, parttime als stagiaires en zijn zeer flexibel in werktijden. Zoek jij toevallig nog een leuke (bij-)baan of stage in de agrarische sector? Kijk op https://www.optiflor.nl/ voor meer informatie!

 

 

Met een groot aanbod bieren is Momfer een van de gezelligste (eet)cafe’s in Den Haag. In 2017 zelfs de nummer 5 van heel Nederland!

 

 

Ondertussen gaat het hand in hand, weer een jaar de rees, weer een jaar Attentio. Team Haagse Hogeschool en Donald van Attentio zijn ondertussen zeer bekend met elkaar. Het langsgaan wordt dan ook door bestuursleden van Team Haagse Hogeschool gezien als een leuk bestuurs-uitje.

Donald, we willen jou ontzettend bedanken voor je harde, royale, loyale en energieke inzet. Je bent goed én trots in wat je doet. Tot volgend jaar!

 

 

Welvaarts Weegsystemen werd in 1978 opgericht als familiebedrijf en is sindsdien flink gegroeid. In Nederland en Duitsland is er geen ander bedrijf dat bestaat met een langere ervaring op het gebied van mobiele weegsystemen. Kiezen voor Welvaarts Weegsystemen betekent kiezen voor een totaalpartner!

https://www.welvaarts.com/

 

 

Waalpartners is een breed georiënteerd civieltechnisch ingenieursbureau, dat verder kijkt en dieper graaft naar oplossingen die vandaag en morgen van waarde zijn.

Waalpartners is al ruim veertig jaar lang thuis in projecten die toekomstbestendig zijn. Van planontwikkeling tot realisatie, beheer en onderhoud.

 

 

De Haagse Hogeschool biedt een ruim aanbod hbo-opleidingen, masteropleidingen en post-hbo opleidingen en trainingen.

SPONSOREN 2020


Een van onze sponsoren van 2020 is 'Château de Chazelles'. Dit bedrijf verhuurd een charmant kasteeltje uit 1691 , centraal gelegen in Frankrijk, in een prachtig groene, rustige omgeving.

"Wij ontvangen u met veel plezier!"

www.chateaudechazelles.fr